+40728094170
Oldal kiválasztása

RÓLUNK

Nagyváradtól 20 kilóméterre erdő és halas tavak övezte csendes kis falu Síter mellett található az újonnan épített Bangéta Panzió, mely a falusi turizmus jegyében működik. A panzió 9 igényesen berendezett szobája, nagy ebédlője, tágas konyhája minden igényt kielégít.Valamennyi szoba tusolós fürdőszobával, Wifi eléréssel rendelkezik. A szálláshely elsősorban a nyugalomra, a természeti szépségekre, a falusi ízekre és az aktív pihenésre vágyó családok, baráti társaságok számára nyújt kellemes kikapcsolódást.

LÁTVÁNYOSSÁGOK

Az erdő közelsége és a hegyes-dombos vidék lehetőséget ad túrázásra, kellemes kirándulásra, akár lovaskocsival, akár kerékpárral. A panzió körüli tágas, füves részen kispályás sportpálya van kialakítva és grillezésre, bográcsozásra is van lehetőség. A környéken számos látnivaló van, műemlék templom, halastavak és sósvizes gyógyfürdő, borospincék is várják a kikapcsolódni vágyókat. Az önellátó vendégek a panzió zöldséges kertjében termett alapanyagokból illetve a környéken található falvak kistermelő gazdáktól vásárólt alapanyagakoból készithetik el ételeiket. A vendégek részt vehetnek a kertben való munkálatokban.

PROGRAMOK

Igény esetén többféle programra van lehetőség:

SZÜRETELÉS

BORKÓSTOLÁS

GYÜMÖLCS SZEDÉS

DISZNÓTOR

NÉPTÁNC BEMUATATÓ

HALÁSZAT

VADÁSZAT

GYÓGYFŰRDŐ

KAPCSOLAT

A családias hangulatú panzióba szeretettel várunk minden kedves vendéget, aki szívesen eltöltene egy kellemes hétvégét, vagy akár több napot is ezen a csodálatos környéken, távol a város zajától.

A szobák 2 fősek, 8 szoba franciaágyas és 1 szoba 2 egyszemélyes ággyal.

Bangeta panzió